Log ind
VÆRKTØJER
Notesbog
Din personlige notesbog til arbejdet på fagportalen
Nye faresymboler
2015
Det periodiske system
Pdf
Det periodiske system
Isotopkort
Pdf
Fysik-kemi Lex
Opslagsværk med fysik-kemifaglige begreber
Geografi Lex
Opslagsværk med begreber i geografi
Biologi Lex
Opslagsværk med begreber i biologi
Søg i portalen

Om fysik-kemi.gyldendal.dk

  • didaktiserede undervisningsforløb
  • rigt illustreret med billeder, animationer og videoer
  • masser af inspirerende øvelser

Kort sagt: Alt, hvad du behøver til fysik-kemiundervisningen samlet på ét sted.

Prøv portalen gratis en måned og få gavn af alle funktionerne på portalen - gratis prøvelogin.

fysik-kemi.gyldendal.dk er et ambitiøst materiale til fysik- og kemiundervisningen i udskolingen og bygger på undervisningsmaterialet KOSMOS.

Portalen kombinerer det bedste fra bogen – solidt, fagligt materiale i form af elevhenvendte tekster – og det bedste fra det digitale medie – levende billeder, interaktive opgaver og fleksibel navigation, hvor alting er lige ved hånden.

Med fysik-kemi.gyldendal.dk er du dækket ind hvad angår faglige tekster, praktiske øvelser, evaluerende opgaver og forslag til projekter. 

Strukturerede forløb

Forløbene danner portalens kerne. Der veksles mellem forskellige medietyper (tekst, billede, animation, video), ligesom der linkes til relevante steder på nettet, hvor man kan søge supplerende viden. Forløbene har en indre progression, hvad angår fx fagtermer og abstraktionsniveau.

Øvelser

Portalen rummer et væld af øvelser, eksperimenter og projekter.

Enkel navigation

Med fysik-kemi.gyldendal.dk får du hele faget i enkle og overskuelige rammer. Man navigerer mellem de enkelte faneblade og i venstremenuen. I forløbene foregår navigationen i boksene i højre side, hvor man ganske enkelt klikker sig vej gennem forløbet.

Fleksibilitet

På baggrund af Fælles Mål og den faglige sværhedsgrad er forløbene tiltænkt enten 7.-8. klasse eller 9.-10. klasse. Men der er ikke noget i vejen for, at gennemgå et forløb til 9. klasse i en 7.-8. klasse eller omvendt.